PREDSTAVLJAMO VAM NOV SVET IGRE TOLITI

Najbrž ste si že ogledali kako izgleda prvi svet v igri Toliti? 

To je čebelja vas, ki vas popelje čez travnik in gozd. Tukaj boste spoznali igro in dobro ogreli prste, da lahko pričnete z bolj zahtevnimi nalogami.

Naslednja dežela je puščava. Naša ilustratorka se je izredno potrudila in čebelicam omogočila kar se da moderno življenje. Koliko čebel pa poznate, da imajo takšne avtomobile kot naša Toliti? 🙂 

Čeprav igra ni tako preprosta, kot se vam mogoče zdi na prvi pogled, vas bo vseeno zasvojila in boste z veseljem potovali skozi čebeljo puščavo. Predvsem pa zato, saj vas po puščavi pričakujejo čebelje počitnice ob morju.

Tako je, tokrat vam predstavljamo čebelji dopust. S Toliti se boste podali čez morje, plaže in otočke do naslednje dežele, ki pa naj zaenkrat še ostane skrivnost.

 

Ali ste opazili? Še na čebelje kopalke nismo pozabili.

 

V vsakem čebeljem svetu vas bo pričakalo 25 novih nalog katere morate opraviti, da lahko napredujete v naslednji svet. V pomoč vam bodo super moči, s katerimi boste izzive lažje opravili, a brez skrbi, z napetimi možgančki jih boste premagali brez kakršne koli pomoči. Poleg tega, pa boste opazili napredek v vašem hitrem razmišljanju in daljšem spominu. 

Prav tako pa vam bo vsak svet prinesel tudi nekaj novosti. Le kaj se bo dogajalo v naslednji deželi?

  Nekategorizirano

0 Comments on this post

Leave a comment